Ozaki O!Fitness Go-Go Kol Bandı

0 puan - 0 yorum
25,32₺
Kategori
Marka
Stok Kodu
OF030
Fiyat
21,10 TL + KDV
*2,36 ₺ den başlayan taksitlerle!!

Özgürce spor yapın!

 

O!fitness Go-Go Kol Bandı spor yaparken ihtiyaç duyacağınız her şeye sahiptir!

Egzersiz yapmak sağlığımız için faydalıdır. Bir çok insan, hayatı daha iyi yaşayabilmek üzere fiziksel durumunu geliştirmek ve hastalıklardan uzak durmak için koşarak ya da diğer spor faaliyetlerine katılarak gün boyunca süren iş stresini üzerinden atar. Buna bağlı olarak iPhone ve uygulaması yaptığımız egzersizlerde kullanışlı bir asistan haline gelmiş, hatta belki daha hızlı koşmamız, daha güçlü olmamız, müzik dinlememiz ya da adımlarımızı takip etmemiz açısından en iyi spor ekipmanı olmuştur.

OZAKI O! fitness Go-Go Kol Bandı ile birlikte gelen kablo toplayıcı kabloyu kolaylıkla sarabilmek için özel olarak tasarlanmıştır. Artık kablonuzu kolunuza sarmak zorunda kalmayacaksınız. Cihazı ters tutan tasarımı sayesinde kullanıcılar koşarken bile ekranı net bir şekilde görebilir ve telefonu kullanabilir. Bunların haricinde üzerinde bulunan cep gözüne anahtar, kart ya da paranızı koyarak cüzdan taşıma derdinden kurtulabilirsiniz. O! fitness Go-Go Kol Bandı 25 cm'den 43cm'e kadar bir çok insanın koluna uyacak şekilde tasarlanmıştır. İki beden ayarı ile maksimum ayarlanabilirliğe sahiptir.

O' fitness Go-Go Kol Bandı yalnızca daha rahat egzersiz ile güçlenmenize yardımcı olmaz aynı zamanda daha düzenli çalışmanızı sağlar. Egzersizinizi yaparken iPhone'unuzu rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. O! fitness Go-Go Kol Bandını yanınıza alın ve egzersize başlayın!

Özellikler

·      Anahtar ve Kart Gözü: 2 anahtar ve kart gözüne sahiptir. Kolay ulaşabileceğiniz tasarımı ile anahtar, para ya da kartınızı yanınızda taşıyabilirsiniz.

·      Kablo Düzenleyici: Üçgen kablo düzenleyicisi , kabloyu kolunuza sarmadan düzenli bir şekilde taşıma imkanı sunar.

·      25cm'den 43cm'e ayarlanabilir yapısı ile bir çok insanın kol ölçüsüne uyacak şekilde tasarlanmıştır. İki beden ayarı ile maksimum ayarlanabilirliğe sahiptir.

·      Yıkanabilir: Kol Bandı bütünüyle yıkanabilir. Soğuk su ve sabunla elde yıkayıp durulayın. Açık havada kurutabilirsiniz. Tam bir performans ve uzun süre kullanım için kurutma makinesine atmayın.

·      Kılıf cihazın üzerindeyken tüm kontrollere doğrudan erişim mümkündür. Cihazı ters tutan tasarımı kullanıcıya daha ergonomik bir görüş ve kullanım rahatlığı sunar.

">

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ozaki O!Fitness Go-Go Kol Bandı OF030
Ozaki O!Fitness Go-Go Kol Bandı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.